teamfoto van Van den Hoven Assuradeuren

Assurantiekantoren

Wij werken nauw samen met Van den Hoven Assurantiën Financieringen Hypotheken B.V., onze ongebonden bemiddelaar die geen enkele contractuele verplichting heeft om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar).

Nederland telt honderden aanbieders op het gebied van financiële diensten. Het is niet mogelijk om voor elke financiële dienst bij al deze aanbieders offertes op te vragen. Daarom selecteren wij periodiek voor u die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs / prestatieverhouding leveren. Op uw verzoek verstrekken wij u graag een overzicht van de aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Van den Hoven Assuradeuren, dat volmachten heeft van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Hierdoor kunnen wij flexibel en met korte lijnen werken en indien gewenst maatwerk leveren. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van Van den Hoven Assuradeuren.

Op de website van het bemiddelingsbedrijf (Van den Hoven Assurantiën B.V.) wordt hun werkwijze nader toegelicht.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.